Julemærkemarchen 2021

Dette års medalje

Årets julemærke ark

det Grønlandske julemærke

Hej Med jer alle som læser med på denne side
Her vil jeg fortælle lidt om min deltagelse i julemærkemarchen. jeg begyndte i 1977 med at gå den første march og har gået den lige siden hvert år, så når jeg søndag den 5 december går jeg marchen for 45 gang, jeg deltagere i år fra Kastellet i København, jeg har gået turen fra flere startsteder i landet bla. Helsingør-Slagelse-Kalundborg-Lyngby-Hjørring-Værløse-Frederiksberg-Akbertslund-Århus-Esbjerg og København, jeg har gennem årene også siddet i julemærkemarchens bestyrelse det var fra 1980 - 1998 hvor jeg hovedsaligt arbejdede med fotografering ved startsteder jeg besøgte samt redigerede avisudklip fra de enkelte startsteder det var et stort arbejde med 64 startsteder, nu er jeg mere freelance og er rundt på ruterne og fotografere så i år bliver det Kastellet i København så husk at komme ud at gå den 5/12 der er ca 68 startsteder i landet så uanset hvor du bor er der ikke langt til et startsted se listen på www.julemaerket.dk hilsen Kim "Røde"
P.S. Jeg har det Grønlandske julemærke med til salg på startstedet pris 75,-kr.

| Svar

Nyeste kommentarer

21.07 | 18:21

Pagina web muy bonita. FELICIDADES.
Alejandro Reyes (Las Palmas de Gran Canaria - Canary Islands), and collect badges Football and Football Referees Associati

15.02 | 12:55

Hej Kim Håber du har det godt. Vi har tidligere byttet pins og nu har jeg samlet en hel del pins med knaplås til at bytte med. Skriv endelig på dylan@email.dk.

14.11 | 12:10

Hej Hanne under Kim Nielsen så ser du et billede af mig så er det bare at klikke på

13.11 | 22:28

Hej Kim
Hvordan finder vi dig på FB ?
Hilsen Hanne med schæferhunden Jazz fra Bornholm rundt 2014