Resultat JM 2012

Postnissen og hans kone(Postsækken) og årets tegner af julemærket Carl Quist Møller

JULEMÆRKEMARCHEN 2012

Den 36. Julemærkemarch blev afviklet fra 61 startsteder fordelt over hele landet

Julemærkemarchens protektorer, Deres Excellencer Ingolf, greve af Rosen­borg og grevinde Sussie af Rosenborg, åbnede den 36. Julemærkemarch på Julemærkehjemmet Fjordmark, i Kollund I alt var der på de 61 startsteder 17.062 betalende deltager ude at gå for Julemærkehjemmene. Det er en lille tilbagegang i forhold til 2011. Flere startsteder og mange folk blev overrasket af det pludselige snevejr, som især ramte Midt og Vestsjælland, så Julemærkemarchen blev afviklet i et meget blandet vejr, lige fra meget sne, hagl, slud og sol, det kunne ses på nogle af startstederne, de manglede de deltagere som først beslutter sig på dagen. Der var mange flere end de 17.000 betalende, men de købte ikke startkort, med støttede ved køb af Julemærkesalgsartikler, så ca. 20.000 i alt trodsede den første vinterdag i denne vinter.

Julemærkemarchens bestyrelse er meget tilfreds med årets Julemærkemarch, når man ser på vejrsituationen. Der var deltagere i Julemærkemarchen i alle aldre, den ældste var den 104 årige Aksel Røhling fra som gennemførte den korte rute i Slagelse, de yngste gennemførte i barnevogn.

Byer med flest deltagere: 1. Skælskør med 1.839 solgte startkort, 2. Køge med 1.125 købte startkort,3 . Maribo800 købte startkort

De største hold var: Køge Vandreforening 332 deltagere - Eggeslevmagle S.G. og I.F. 299 deltagere - Hjælpekassen Danfoss 246 deltagere

Julemærkemarchen regner med et lidt mindre overskud til Julemærkehjemmene i år.

Overskuddet fra 36. Julemærkemarch overrækkes fredag den 15. marts 2013 kl. 14 på Julemærkehjemmet "Kildemose", Kildemosevej, Ølsted.

De danske Julemærkehjem hjælper hvert år ca. 700 piger og drenge i alderen 5 - 14 år. Psy­kiske og sociale belastninger giver nogle børn problemer i hver­da­gen. Baggrunden er ofte vanskeligheder i hjemmet og mobning i skolen. Ju­le­mær­­ke­hjem­­me­ne søger at hjælpe tid­ligst muligt - som regel med gode resultater, så­­ledes at børnene efter et ophold på 9 - 12 uger kan vende hjem til en rolig og af­­balanceret hverdag, med fornyet selvtillid og gå-på-mod.

Der skal lyde en stor tak til alle de mange frivillige, som gør at Julemærkemarchen kan afvikles, tak til alle deltagere og sponsorer over hele landet og til pressen for den positive omtale af Julemærkesagen.

Den 37. Julemærkemarch afvikles søndag den 1, december 2013
Resten af billederne kan ses på min facebook side

| Svar

Nyeste kommentarer

21.07 | 18:21

Pagina web muy bonita. FELICIDADES.
Alejandro Reyes (Las Palmas de Gran Canaria - Canary Islands), and collect badges Football and Football Referees Associati

15.02 | 12:55

Hej Kim Håber du har det godt. Vi har tidligere byttet pins og nu har jeg samlet en hel del pins med knaplås til at bytte med. Skriv endelig på dylan@email.dk.

14.11 | 12:10

Hej Hanne under Kim Nielsen så ser du et billede af mig så er det bare at klikke på

13.11 | 22:28

Hej Kim
Hvordan finder vi dig på FB ?
Hilsen Hanne med schæferhunden Jazz fra Bornholm rundt 2014