Søg & linkside
Denne forening er jeg formand for
Sondylogen blev startet i 1977 af 2 gamle Sondy arbejdere Hugo Wissing og Oe Westergaard Sondylogen har siden den gang afholdet generalforsamling hvert år hvor vi mødes til en dejlig weekend et sted i Danmark, det har for det meste været på fyn ,da det er det mest centrale sted at mødes da folk kommer fra alle dele af landet ,vi er ca 125 medlemmer men søger efter flere som har arbejdet på Strømmen (Sønder Strømfjord Grønland )vi holder den næste fest den sidste weekend i maj(29-30) 2010 på hotel Skudehavnen i Rudkøbing se deres hjemmeside på denne adr.
http://www.rudkopingskudehavn.dk
Brug link herunder.

Der vil blive sendt indbydelser ud i løbet af uge 44 ,så se efter posten i den uge,så glem ikke at sætte kryds i kalenderen ud for denne weekend, så vi bliver mange igen, det er altid ret så hyggeligt når vi er mange.
Ha det godt til vi ses igen.
Folk som har været på Sondy ,og endnu ikke er medlem er velkommen til at skrive i min gæstebog eller postkasse, så vil jeg svare på evt. spørgsmål ang. medlemskab af foreningen. 

Besøg denne hjemmeside. God fornøjelse!
F. eks. God hjemmeside


 Hotel Rudkøbing Skudehavn er et fantastisk dejlig sted ,ligger fint ned til vandet, et godt sted at være ,god betjening fra personalet side, god mad ,fine værelser med bad, køkken og tv,hvad kan man så forlange mere for et weekend ophold.

Nyeste kommentarer

21.07 | 18:21

Pagina web muy bonita. FELICIDADES.
Alejandro Reyes (Las Palmas de Gran Canaria - Canary Islands), and collect badges Football and Football Referees Associati

15.02 | 12:55

Hej Kim Håber du har det godt. Vi har tidligere byttet pins og nu har jeg samlet en hel del pins med knaplås til at bytte med. Skriv endelig på dylan@email.dk.

14.11 | 12:10

Hej Hanne under Kim Nielsen så ser du et billede af mig så er det bare at klikke på

13.11 | 22:28

Hej Kim
Hvordan finder vi dig på FB ?
Hilsen Hanne med schæferhunden Jazz fra Bornholm rundt 2014